Vanwege de enorme belangstelling naar Corona Testen zijn wij vanaf maandag 19 juli 2021 weer 7 dagen per week geopend.
Vanwege de enorme belangstelling naar Corona Testen zijn wij vanaf maandag 19 juli 2021 weer 7 dagen per week geopend.

NU OOK PCR-TEST

OPEN OP ZONDAG

Coronatest Waalwijk
Corona Ja of Nee? Maak direct een afspraak.

Coronatest Waalwijk geeft snel resultaat of iemand wel of niet besmet is met Corona. Deze Corona sneltests zijn betaalbaar en ideaal om personeel en patiënten regelmatig te controleren. De uitslag van de PCR test ontvangt u binnen 24 uur.

€59,95 per test (0% btw)
Antigen- en Antistoffen-test samen €99,95

€79,95 per PCR test
0% BTW op de test

Coronatest Waalwijk

Corona Sneltest Waalwijk geeft je binnen 15 minuten antwoord op de vraag of iemand Wel of Geen Corona heeft. Dit noemen we ook wel de Antigen test. Dit houdt in dat bij een positief resultaat de persoon besmet is met het Coronavirus en ook in staat is anderen te besmetten. Onze Corona sneltest heeft een hoge sensitiviteit en specificiteit.

Het verschil tussen de Antigen test (neusswab) en de Antistoffen test (bloedtest) is dat met de Antigen test wordt vastgesteld of iemand Corona heeft en met de Antistoffen test of iemand Corona heeft gehad.

De Corona sneltests bij Corona Snelteststraat Noord-Brabant worden door een BIG gecertificeerde zorgprofessional uitgevoerd.

Corona Sneltest Noord-Brabant. Binnen 15 minuten antwoord of iemand Wel of Geen Corona heeft.

Sneltesten. Hoe werkt het

U wilt een afspraak bij Corona Sneltest Waalwijk inplannen voor een Corona sneltest. De procedure is als volgt:

Plan een afspraak en betaal direct en veilig

Selecteer één van onze locaties, kies de test(en) die u wilt afnemen en vul uw persoonlijke gegevens in. Waarna u wordt doorgeleid naar een veilige betaalomgeving van uw bank.

Pijl

Ontvang de bevestiging van uw afspraak

U ontvangt een bevestiging van uw afspraak en betaling per e-mail.

Pijl

Kom naar de Corona Teststraat

Wij vragen iedereen om op tijd op de locatie aanwezig te zijn. Het liefst 10 minuten vooraf de afspraak. Volg alstublieft de aanwijzingen van ons personeel op en vergeet ook niet uw ID mee te nemen.

Pijl

Testen op COVID-19

De Antigen test (neusswab) en/of Antistoffen test (bloedtest) worden afgenomen door een gekwalificeerde zorgprofessional.

Pijl

Snelle uitslag

Na ongeveer 15 minuten ontvangt u van ons de uitslag via e-mail.

Bezoek locatie Corona Sneltest Waalwijk

Bezoek de teststraat locatie van Corona Sneltest Waalwijk. Plan wel eerst een afspraak in!

Corona Snelteststraat Waalwijk (NB)

Vind onze andere sneltest locaties

U bent ook van harte welkom op één van de andere teststraat locaties van Corona Sneltest Noord-Brabant. Plan wel eerst een afspraak in!

OPEN OP ZONDAG

Afspraak inplannen

Plan hier uw afspraak in en betaal veilig en eenvoudig via uw eigen bank.

Laden...
Coronatests voor bedrijven. Sneltesten op locatie. Corona Sneltest Noord-Brabant

Coronatests voor bedrijven

Testen op locatie. Hoe werkt het

Wilt u uw personeel vaker en efficiënter laten testen? Wij kunnen op afspraak bij u op locatie langskomen. Corona Sneltest Noord-Brabant neemt namelijk ook sneltesten af bij bedrijven op locatie. Wel zo makkelijk! U hoeft maar één ding te doen…

Stuur een bericht of bel

Stuur ons een bericht of bel. Geef duidelijk aan wat uw wensen zijn, welke dagen uw voorkeur genieten om uw personeel te laten testen en hoeveel mensen u wilt laten testen. Met deze informatie maken wij een plan van aanpak en prijsopgaaf. Als u akkoord gaat met ons voorstel zullen wij u vragen om een lijst met medewerkers (die getest moeten worden) samen te stellen en deze aan ons door te sturen.

Pijl

Corona Sneltest Noord-Brabant

Corona Sneltest Noord-Brabant is opgezet om in de regio Noord-Brabant sneltesten te faciliteren. We maken gebruik van CE goedgekeurde COVID-19 sneltests en op onze Corona teststraten zijn tijdens de tests altijd goed opgeleide en BIG geregistreerde zorgprofessionals aanwezig. Hiermee bieden wij de perfecte oplossing voor bedrijven, organisaties en particulieren die binnen 15 minuten te weten komen of ze wel of geen Corona hebben.

Maak een afspraak, kom langs en hoor binnen 15 minuten het resultaat!

Over ons. Corona Sneltest Noord-Brabant

Kom in contact

Heb je een vraag voor ons? Wil je meer weten over het testen? Of wil je een afspraak verzetten? We helpen je graag verder.